Всім добре відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий Ектор Хіменес-Браво розмістив відеоролик в соціальній мережі. Він показав, як російські та українські знаменитості слізно просять зупинити війну в Україні, яку почав Путін.

Відповідний пост Ектор Хіменес-Браво оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Росіяни, подивіться ці звернення зірок Це ті за ким ви стежили, кого Ви знаєте, ті, хто живе в Україні і говорить вам... Ставлю хештеги, які використовують ваші зірки висловлюючи підтримку або нейтральну позицію щодо війни. Ставлю, щоб правда переслідувала їх і вас всюди #нетвойне #мизамир #своихнебросаем",-підписав публікацію відомий український шеф-кухар колумбійського походження.

На відеоролику можна побачити таких відомих зірок, як Валерій Меладзе, Світлана Лобода, Надя Дорофєєва, Іван Дорн і багатьох інших. Вони всі закликають зупинити війну в Україні і припинити вбивати мирне населення. Російські громадяни повинні знати, що Путін, як терорист, віддає накази бомбити мирне населення, вбиваючи матерів і дітей в Україні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали наслідки бомбардування Ізюма Росією.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", українців попередили про черговий фейк про капітуляцію української армії.

Також портал "Zhaj" писав, що росіяни опублікували черговий фейк я нібито захопленою українською територією.