Популярний артист з України, підопічний Потапа Позитив розмістив несамовиті кадри в соціальній мережі. Він показав, як російська армія розбомбила Україну, і звернувся до жителів Росії.

Відповідний пост Позитив продемонстрував у своєму акаунті в Instagram.

"Громадяни РФ, вас десятиліттями тримають в мілітаристському угарі, розповідають про те, що ваша країна – в кільці ворогів, від яких треба оборонятися. А все для того, щоб один старий маразматик вічно сидів при владі і спокійно грабував росіян. 24 лютого він розв'язав війну на території України проти всього цивілізованого світу і проти вас самих! Вилазьте з окопу. Не мовчіть! Виходьте на площі ваших міст: будні – 19:00, вихідні – 14:00. Зупиніть війну! #StandWithUkraine #StopTheWar #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #russiainvadesukraine", - підписав пубілкацію український виконавець.

Численна аудиторія, яка підписана на сторінку позитиву, в тому числі і Російська, не змогла утримати сліз і відправилася в розділ коментарів.

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Позитив. Фото: Instagram
Позитив. Фото: Instagram

"Вони не ми!Вони просрали свій шанс!Весь світ посилає їх нахуй!Ганьба!Хай живуть у повній ізоляції з кнопочними телефонами і ладами!", "Як же боляче бачити все це... боляче бачити як люди страждають... Не винні... Після того як я дізналася що на вас напали, мені особисто, особисто мені соромно, так як колись українці рятували 1994 році За це вам можна говорити нескінченно спасибі...", - пишуть відгуки фоловери позитиву.

Коментарі на пост Позитиву в Instagram
Коментарі на пост Позитиву в Instagram

Коментарі на пост Позитиву в Instagram
Коментарі на пост Позитиву в Instagram

Нагадаємо, що Анастасія Приходько показала, як маленькі діти ховаються від бомб Росії.