У Херсоні готується масована вистава окупантів. Для "мітингів" підвозять техніку та масовку з Криму.

Про підготовку та проведення мітингів 4 березня стало відомо з повідомлення Центр протидії дезінформації при РНБО України. У інформації йдеться, що готується поширення російськими інфотерористами нової хвилі дезінформації.

"4 березня на херсонському майдані Свободи російські загарбники розмахуватимуть прапорами РФ та кричати, що Херсон - це "Херсонська народна республіка". Для цього у місто звозять 2 великі автобуси, 20 автівок, 2 спринтери та 7 "ГАЗелей". Звертаємося до мешканців міста Херсон! Не дайте себе обдурити! Не підходьте близько до цієї масовки!", - закликають місцевих мешканців.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, 3 березня окупанти змогли взяти Херсон. Окупанти зайняли будівлю облдержадміністрації. 4 березня готуються масові "заходи" з привезеними мітингарями. Раніше РНБО вже повідомляло про імовірну підготовку до дезінформації та фейків.

Нагадаємо, раніше у РНБО розповіли, як працює машина російської пропаганди на тимчасово окупованих територіях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ переходять з режиму оборони в контрнаступ.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії два кремезних поліцейських затримати пенсіонерку на антивоєнному мітингу.