Відома українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова висловилася про ситуацію в Україні, і поділилася особистим горем. У її сім'ї більше немає будинку.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Зараз весь її контент пов'язаний з війною, яку розв'язала Російська Федерація проти України.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

У своєму повідомленні Ілона Гвоздьова повідомила, що їх вдома в Києві більше немає, і в усьому винен президент країни-агресора Володимир Путін. Людина, на чиїй совісті тисячі смертей, включаючи свого народу.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Тепер мене на цій землі буде тримати ненависть до всього російського народу! Ми жили і нікого не чіпали, але тепер це прокляття ляже на ваших дітей, і повірте сука, всі вони нам повернуть сповна" - пише Ілона Гвоздьова в stories.

Далі вона опублікувала особисте фото, на якому показала середній палець всім, хто до цього причетний.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Ця війна дуже скоро відіб'ється на ваших життях — ваших дітей і чоловіків заберуть воювати в Україні, ви втратите роботи і на нові влаштуватися не зможете, ви не зможете купити звичну техніку (Iphone вже коштує 5000 доларів), речі, не зможете подорожувати, закриють Youtube, Instagram, ви просто перестанете нормально жити. Досить мовчати! Виходьте і боріться за свої життя і майбутнє своїх дітей. Виходьте на мітинги, поки не ввели воєнний стан у вашій країні! Ми живі, будинок відбудуємо і повільно, але впевнено закатати в новий фундамент всіх, хто прийшов на нашу землю! Слава Україні! Героям Слава! Слава ВСУ!"- звернулася хореограф до жителів Росії, які зараз можуть зупинити кровопролиття в Україні. Пост, до слова, Ілоні видалили, але вона все знову опублікувала в Instagram.

Нагадаємо, що зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова показала, що Росія зробила з Харковом

Раніше повідомлялося, що Андрій Ярмоленко закликав російських футболістів не мовчати про війну в Україні

Також, у мережі повідомили, що вночі Росія скинула бомби в Житомир.