Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, українці об'єдналися як ніколи до цього. Кожен робить все можливе, аби боротися проти ворога та підіймати дух українців.

У мережі українці записують чимало мотиваційних роликів під одну з пісень Jerry Heil. Зокрема українці обрали пісню під назвою "Я же не просила".

Ангел над Києвом, скріншот
Ангел над Києвом, скріншот

На одному з опублікованих співачкою відео, видно, як над Києвом сфотографували у небі постать, яка схожа на янгола. Багато хто припустив, що це янголом над Києвом з'явився легендарний Кузьма Скрябін.

Кузьма Скрябін, скрін
Кузьма Скрябін, скрін

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Також Jerry Heil поділилася і відео про президента України Володимира Зеленського. Багато хто раніше думав, що він не буде гідним президентом, однак він щодня своїми діями показує, як всі помилялися. Зеленський відмовився від евакуації з України та змусив весь світ об'єднатися заради допомоги для України.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

Також у мотиваційних відео згадали з музиканта Тараса Тополю, який разом зі своїм гуртом "Антитіла" пішов до територіальної оборони, аби не пропустити ворога в місто.

Скрін, Instagram "Антитіла"
Скрін, Instagram "Антитіла"

Нагадаємо, відомий турецький кухар і ресторатор Бурак Оздемір кинув всі сили на допомогу українському народу. Весь світ допомагає Україні.

Раніше Знай повідомляв, творець безпілотників Bayraktar захопився Володимиром Зеленським: "Пишаюся". Халук Байрактар заявив, що пишається тим, що знає президента України особисто

Також Знай писав, мужня захисниця України заявила, що ЗСУ не здадуть Ірпінь та Бучу: "Боронитимемо до останнього". Захисники України закликали не вірити фейкам - не здадуть ні на крок, ні на сантиметр своєї землі