Україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, колишній "Холостяк" Максим Чмерковський поділився жахливим відеороликом у соціальній мережі. Він показав світові, як російські війська були розбиті під Києвом і їх обпалені тіла.

Відповідний пост Максим Чмерковський розмістив на своїй сторінці в Instagram.

«WAR Russian soldiers bodies. Somebody please call their mothers", - підписав публікацію професійний хореограф. (Війна тіла російських солдатів. Хто-небудь, будь ласка, зателефонуйте їх матерям)

Важливо відзначити, що практично вся аудиторія, яка підписана на сторінку Максима Чмерковського з Америки. Люди не втримали емоцій і написали все, що думають про війну Путіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Результат війни, ростехніка. Фото: Twitter
Результат війни, ростехніка. Фото: Twitter

"This is heart breaking there are no winners only casualties of war", "Horryfing, tragic, I can't belive this is happening and for what someone's sick ego and hunger for power", "My god! That’s Terrifying. How devastating for the mother’s of those young men that Putin doesn’t even care about. The rich just send the poor to fight their money wars for them, risking nothing.
Happens in every country", "Insanity… and for what? Senseless", - пише відгуки англомовна аудиторія україно-американського хореографа.

Коментарі на пост Максима Чмерковського в Instagram
Коментарі на пост Максима Чмерковського в Instagram

Коментарі на пост Максима Чмерковського в Instagram
Коментарі на пост Максима Чмерковського в Instagram

("Це несамовито, немає переможців, є тільки жертви війни", "жах, трагедія, не віриться, що це відбувається і заради чого чиєсь хворого его і спраги влади", "Боже мій! Це жахливо. Як руйнівно для матерів тих молодих людей, до яких Путіну немає діла. Багаті просто посилають бідняків вести за них свої грошові війни, нічим не ризикуючи. Буває в кожній країні", "безумство ... і за що? Безглуздий").

Нагадаємо, що Максим Чмерковський показав, як російський винищувач бомбить мирне населення.