Роскомнагляд блокує фейсбук. Рішення прийнято. Тотальна цензура. Інформаційна блокада. Північна Корея все ближче. Поки не заблоковано-залишу тут цю інформацію.

Будь-яке місто. 14:00 у вихідні. 19: 00 в будні. Головна площа. Безстроково. Не бійтеся. Мільйони в автозак не влізуть. Тим більше що омонівців мало - багато відправлені в Україну. Упевнений, за цей тиждень багато росіян зрозуміли, що ця війна б'є по кожному в РФ. І ніяка вона не миротворча, а Вбивча.

P. S. І нагадаю, що є vpn. Хто не в курсі - гуглите. Це дуже просто. Зможете користуватися фб і інстой навіть після блокування. У РФ за такий пост - 15 років. А ми в Україні вільні. За лайк не садять. Ми можемо говорити все, що ми хочемо. Постити все, що думаємо. Не приховувати імен. За плакат "мир" у нас не садять. Кийками не б'ють. Ми не боїмося влада. Взагалі. Тому що влада знає, що сила у народу. Янокович тому приклад. Свобода - це неймовірно круто. У росіян є шанс відчути її на собі. Зрозуміти, що це абсолютно інше життя. Що вільна людина натхненна і щаслива. Відчути це можна тільки після того, як піде диктатура.

Читайте, росіяни, останні рази відкритий фейсбук у своїх теплих квартирах з чашкою чаю на диванах. А нам пора в укриття. Знову повітряна тривога. А це означає, З Росії вилетіли ракети або винищувачі. Але мир і свободу не винищити ракетами. Ракети в мирних людей - ознака слабкості. Сподіваюся і вірю, що дуже багато з вас це розуміють.