У мережі з'явилася задоволеною цінна інформація, в якій йдеться про те, що знаменитий підприємець, один з найбагатших людей у світі Ілон Маск заявив, що він не блокуватиме через Інтернет StarLink російські інформаційні агентства. Він це аргументував тим, що він є прихильником абсолютної свободи слова.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Naked Space"

Вже практично весь світ в курсі, що Путін дав наказ російській армії піти війною в Україну. Він хотів взяти нашу країну за кілька днів, однак, він не очікував такої потужної відсічі від ЗСУ.

Є відомості про те, що практично всі бачать, як російський агресор бомбить мирні будинки з безневинними людьми. Через такі підлі витівки Путіна, світові лідери вирішили ввести жорсткі санкції проти РФ.

Ілон Маск. Фото: CNN
Ілон Маск. Фото: CNN
Ілон Маск. Фото: CNN

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак один з наймогутніших людей у світі Ілон Маск сказав, що не блокуватиме через Інтернет StarLink російські інформаційні агентства.

"Ілон Маск відмовився блокувати через Інтернет StarLink російські інформаційні агентства, так як є прихильником абсолютної свободи слова", - підписана публікація в соціальній мережі.

Ілона Маска можна зрозуміти, але, не потрібно забувати про те, що витворяє російський агресор на землях України. Країни продовжують вводити санкції проти Росії, обрушуючи економіку агресивного окупанта.

Важливо нагадати, що економіка РФ досягла такого показника, якого не зустрічала з часів СРСР. Вона продовжує падати з кожним днем все нижче і нижче.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про головні новини за ніч 5 березня.