У соціальній мережі повідомили, що українці вже взяли кілька золотих медалей на Паралімпіаді-2022 в Пекіні. Стало відомо, що представники України відмінно себе показують і продовжують підкорювати вершини у світі спорту.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team» у Facebook.

"Наше золото! Слава Україні! Оксана Шишкова (клас B2, гайд Андрій Марченко) здобуває вже своє друге золото на цих зимових Паралімпійських іграх і приносить Україні восьму медаль у Пекіні-2022. До нагороди найвищого гатунку в біатлонному спринті сьогодні наша спортсменка, що виступає серед учасниць з порушенням зору, додала перемогу у лижних гонках на довгій дистанції класичним стилем. Вітаємо і пишаємося!! #prayforukraine #standwithUkraine #NOwarinukraine #olympicua_peace Paralympic Games National Sports Committee for the Disabled of Ukraine, Paralympic Committee", - підписаний пост в соціальній мережі.

Крім цього, в одному з Телеграм-каналів є така ж інформація, де повідомляється, що Оксана Шишкова взяла «золото» в лижних гонках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Україна виграла четверте «золото» Паралімпіади-2022. Його здобула харків'янка Оксана Шишкова на 15-кілометровій дистанції у лижних перегонах. Для Шишкової – це друге «золото» Ігор-2022 у Пекіні", - підписана новина в Телеграм-каналі «Суспільне».

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Німеччина прийме всіх біженців з України без будь-яких обмежень.