Відома українська балерина Катерина Кухар, як і багато інших зірок шоу-бізнесу не може мовчати, поки йде війна.

Її розв'язав Володимир Путін, президент Російської Федерації, який робить гірше не тільки своїм "друзям", не тільки українському народу (а ми ніколи не будемо зломлені, і ніколи не віддамо ні міліметра нашої землі), але і звичайним громадянам РФ. Вони-хтось згоден з чинним режимом, хтось ні-з кожним днем, місяцем і роком будуть жити все гірше і гірше, адже вводяться санкції і на території цієї країни припиняють роботу багато світових компаній в різних напрямках.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Повернемося безпосередньо до Катерини Кухар. Вона показала, список ліквідованих Путіним "загроз" - всі з них мирні, маленькі діти. Хоча уряд РФ продовжує нахабно брехати, що прості громадяни не страждають і удари здійснюються виключно високоточною зброєю, яка, як ми бачимо, завжди чомусь промахується-але ми цього ніколи не забудемо.

"Це наші діти! Військові об'єкти?! Які ще є питання?! З кожним днем кількість жертв зростає!", - пише Катерина в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, мер зруйнованої окупантами Охтирки став справжнім героєм: вдень відновлює місто, а вночі проводить операції

Як повідомляв "Знай.ua", які країни готові прийняти українців на час війни: не знадобиться навіть біометричний паспорт

Знай.ua писав, Росія втратила третину армії і майже всі ракети в атаці на Україну - нападати буде нічим