Наталія Могилевська - одна з тих зірок шоу-бізнесу, яка не виїхала на захід України або зовсім не виїхала з країни, щоб бути в найбільшій безпеці, поки в нашій країні триває війна з Росією.

Вона всіляко намагається підтримувати звичайних громадян, а також "кричати" на весь світ про те, що зараз відбувається в Україні. Всі люди хочуть достукатися до представників політичної "верхівки" ЄС, США і НАТО, щоб над нашою країною закрили небо, бо гинуть мирні жителі. Через небезпеку потрапляння в житлові будинки, люди змушені практично жити в метро. Там Наталя Могилевська і опинилася.

Наталія Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталія Могилевська. Фото: скріншот youtube

"Знову була в метро. Як же мені цінно і важливо вас обійняти. Це не я вас, це ви підтримуєте мене!", - пише Наталія Могилевська в публікації.

Вона виставила 17-секундне відео з однією єдиною фотографією - її обіймів з пенсіонеркою. Але на тлі вона вимовила кілька слів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Люди мої, рідненькі. Люблю вас, Господи. Мої милі, обожнюю вас. Тримайтеся, мої хороші. Я не можу без сліз дивитися ці відео. Без сліз не можу згадувати наші обійми і підтримку. Дорогі мої, тримайтеся", - зазначила Наталя.

Нагадаємо, як правильно накласти джгут при кровотечі: ці поради можуть врятувати життя

Як повідомляв "Знай.ua", як онкопациентам отримати допомогу під час війни: інструкція для українців

Знай.ua писав, ворог піддає жителів Маріуполя геноциду - командир полку Азов Прокопенко