На кордоні України з Молдовою затримали групу «втікачів», що складається з одного «поводиря» - громадянина Молдови, і вісьмох українців призовного віку.

Про це повідомили в «Українській правді», посилаючись на інформацію від власних джерел у Державній прикордонній службі.

Як повідомляється, чоловіки спробували незаконно перетнути кордон України, щоб не захищати країну від агресора в лавах Збройних сил. Вони перепливали кордон на човні, але були спіймані, затримані і повернуті в Україну.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Серед затриманих українців несподівано впізнали сина і онука співачки Софії Ротару.

При цьому ще тиждень тому сама виконавиця легендарної «Червоної Рути» Софія Михайлівна Ротару говорила, що вона з сім'єю знаходиться в Києві, і заявляла прямо: російські ракети знищують мирних жителів, дітей і руйнують міста України.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську СБУ затримали інформатора РФ: "крутилася" біля аеропорту і вивчала маршрути

Раніше повідомлялося, що россійська армія деморалізована і сповільнила темп після хорошого прочухана від ЗСУ: 13-й день війни наблизив Україну до перемоги.

Також, генерал, який керує бомбардуваннями українських міст, був серед путчистів 1991-го.