Відома українська телеведуча Алла Мазур звернулася до українців зі словами підтримки та проханням допомогти рідній країні в боротьбі з ворогами. Вона впевнена, що незабаром перемога буде з нами.

«Ви питали, чи я в Україні? Так, в Україні. Чому не в ефірі? Тут про це. А також про те, що кожен із нас може зробити для оборони навіть у скрутних обставинах. Бо ми вже довели собі, якою монолітною силою можемо бути. І ми переможемо! Слава Україні! Смерть ворогам!», - підписала вона своє відеозвернення.

«Я - Алла Мазур, і я в Україні. Відвезла сина в село до подруги і вже 12 день серце моє рветься на шматки, так само, як і у всіх нас. Від гніву і люті насамперед. Бо путінські нелюди на очах у всього світу свідомо нищать наші мирні будинки, дитячі садочки, лікарні, вбивають наших дітей. Загрожують ядерною катастрофою всій планеті. І західний світ готовий приймати наших біженців, але не готовий закрити небо над Україною, щоб захистити нас від бомб і ракет. Я планувала якомога швидше повернутися на роботу, в ефір, але вибратися звідси поки не вдається. Я не втрачаю надії, і пам’ятаю, що головна моя відповідальність зараз – безпека сина. І переконалася, що в цих умовах опинилося багато моїх знайомих», - поділилася Мазур.

Вона наголосила, що навіть в таких умовах кожен може наблизити перемогу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

«Ми можемо допомогти обороні, принаймні, інформаційній. Можемо самі стати інформканалами і поширювати правдиві новини в соцмережах… Можемо допомогти самотній бабусі-сусідці, посидіти з маленькими дітками, поки їхня мама пішла в магазин. Стати зв’язковими між тими, хто тікає від обстрілів, і волонтерами… Прошу всіх моїх знайомих українців, які опинилися за кордоном, прошу: виходьте з вашими друзями на вулиці, тисніть на уряди ваших країн, нехай вони знайдуть у собі сміливість закрити небо над Україною. Допоможіть зупинити війну!», - закликала вона.

Нагадаємо, мужня захисниця України заявила, що ЗСУ не здадуть Ірпінь та Бучу: "Боронитимемо до останнього". Захисники України закликали не вірити фейкам

Раніше Знай повідомляв, творець безпілотників Bayraktar захопився Володимиром Зеленським: "Пишаюся". Халук Байрактар заявив, що пишається тим, що знає президента України особисто

Також Знай писав, Алла Мазур підтримала ЗСУ і запевнила українців у перемозі: "Державний стяг майорітиме над кожним містом".