Відомий за роллю епатажного лікаря Грегорі Хауса в серіалі «Доктор Хаус», англійський актор Г'ю Лорі розмістив у себе на сторінці в Twitter український прапор. Про це нагадали у проекті «Життя відомих людей».

Британський актор таким чином підтримав Україну в її боротьбі проти російського збройного нападу, внаслідок якого загинули та постраждали тисячі цивільних людей, серед них - діти. Зірка театру і телебачення запостив на своїй сторінці у соцмережі прапор України.

Скрін, Instagram ЖВЛ
Скрін, Instagram ЖВЛ

«От і все. Більше жодних болісних зауважень про собак і погоду», - прокоментував Лорі зображення у своєму лаконічному твіті.

Скрін, Instagram ЖВЛ
Скрін, Instagram ЖВЛ

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Справа в тому, що зазвичай актор полюбляє писати на особистій сторінці про породи собак та стан погоди. Але через початок війни в Україні він вирішив утриматися на певний час від жартівного тону своїх повідомлень.

Нагадаємо, що Річард Бренсон, Г'ю Лорі, Стівен Кінг та інші: весь світ підтримав боротьбу України проти Росії.

Також, "Тупа курка!": Володимир Остапчук і Ксенія Мішина "роздуплили" Ольгу Скабєєву за "поляницу".

Крім того, "6 день війни з військами РФ": Роман Свечкоренко показав, як управляти військовою технікою.