Співачка Камалія поділилася подробицями трагічної загибелі 33-річного актора і телеведучого Паші Лі. Про це вона написала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 230 тисяч осіб.

За її словами, Паша Лі служив в одному батальйоні з її модератором Дмитром. Останній отримав важкі поранення, але вижив, а доля актора склалася більш трагічно.

"Мій модератор Діма отримав важкі поранення в живіт, спину, куля пройшла навиліт, обидві ноги! Разом з Пашею вони служили в одному батальйоні. Обидва були важко поранені при евакуації людей з палаючого будинку в місті Ірпінь", - розповіла співачка.

Вона додала, що хлопці опинилися без бронежилетів, бо прикрили ними дітей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Вони зняли свої бронежилети і ними переховували дітей від куль російських орків. Всі дев'ятеро дітей врятовані! На жаль, Пашу Лі не вдалося врятувати... Слава нашим українським героям", - написала Камалія в соцмережі.

У коментарях українці співчувають родині та друзям загиблого, і дякують за мужність бійця, що вижив.

Нагадаємо, Українки звернулися до російських загарбників, від їхніх слів холоне кров:"будемо відстрілювати, як скажених собак". Українські жінки потужно звернулися до російських загарбників, не ховаючись за спинами чоловіків

Раніше Знай писав, "найсильніша" армія світу: російські окупанти здалися в полон простим цивільним. Російські окупанти здалися в полон звичайним цивільним.

Крім того, пішли захищати Київ: зворушливі кадри прощання батьків з донькою зворушили українців.