Відомий український кулінар Євген Клопотенко підняв бойовий настрій українців, у яких на тлі війни почали опускатися руки.

Новий пост був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він ділиться з шанувальниками не тільки рецептами, а й новинами про війну в Україні.

Цього разу він вирішив заговорити про психологічну штуку, яка називається безпорадність. Від цього терміново потрібно позбавлятися, адже це сильно виснажує.

"Це такий липкий мерзенний стан, в якому зараз може застрягти частина українців. Я бачу, як пишуть, що руки опускаються і все таке. Так ось, зараз разом з вами придбану безпорадність відправимо слідом за російським кораблем. Тобто на * * й " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Найстрашніше в такому стані, як зазначає Євген Клопотенко, що людина втрачає почуття волі, а це дуже небезпечно в умовах війни. Українська свобода-найсильніша складова нашої перемоги.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Людина знаходиться в стані навченої безпорадності, коли дуже складно, і ніякі дії не можуть на це вплинути. Коли людина потрапляє в хаос, де кожен рух може призвести до покарання.

"Той стан зараз - наш ворог. А "той, хто знає ворога і себе ніколи не програє війни" - сказали китайці. "Бачиш ворога, даєш йому чай з проносним і спалюєш в сортирі" - радять і роблять українські бабки. Цьом" - підсумував український кулінар.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко дав рецепт легкої страви з рису: якщо у вас є яйця і мультиварка

Раніше повідомлялося, що залити соком або холодною водою: Євген Клопотенко розповів, як готувати гречку в польових умовах

Також, Jerry Heil після вторгнення Росії потужно звернулася до світу