Стало відомо, що топова модель з США Джіджі Гадід заявила, що збирається пожертвувати свої кошти на допомогу Україні. Модель хоче зібрати гроші, які заробила на показах моди, щоб допомогти Україні в такі важкі часи.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Vogue»

У своєму офіційному акаунті в Instagram Джіджі Гадід повідомила, що пожертвує гроші для допомоги Україні, так як Путін дав наказ піти війною на мирних українських жителів.

Важливо відзначити, що Джіджі Хадід - одна з найпопулярніших манекенниць на подіумах, дефілюючи для брендів від Нью-Йорка до Парижа.

"Графік місяця моди означає, що я і мої колеги часто змушені представляти нові колекції в важкі і травматичні періоди історії", — написала знаменита модель.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Ми не контролюємо більшість наших робочих графіків, але ми хотіли б дефілювати "за" щось. Як і моя подруга і колега Міка Арганараз обіцяємо пожертвувати свої доходи від шоу сезону осінь-зима 2022/2023 на допомогу страждаючим війною в Україні", - продовжила Джіджі.

Потрібно повідомити, що мода і вся пов'язана з нею індустрія всіляко підтримує Україну під час війни з росією. Джорджіо Армані також почав висловлювати підтримку Україні, як і інші світові лідери, і не тільки ті, хто пов'язаний зі світом моди.

Всілякі санкції також вводяться не тільки проти росії, але і білорусі, продовжуючи ізолювати жителів цих країн від цивілізації.

Нагадаємо, що Віталій Кім заявив про слабкість армії Росії.