Народний артист Росії Олег Газманов, який підтримав Путіна після повномасштабного нападу на Україну, хоче отримати громадянство іншої країни.


Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, стало відомо, що російський співак Олег Газманов, який підтримав президента РФ Володимира Путіна і війну проти України хоче отримати громадянство Ізраїлю. Відомо, що Газманов вже подав документи на отримання громадянства.

Олег Газманов, фото - https://www.instagram.com/oleggazmanov/
Олег Газманов, фото - https://www.instagram.com/oleggazmanov/

"Куди ж подівся весь надуманий "патріотизм"? Або санкції притиснули так, що росіянам вже бути невигідно?",- зазначили в Телеграм-каналі "Інсайдер".

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто відзначити, що крім Олега Газманова, війну росії проти України підтримали такі артисти, як "Фабрика"," Блестящие", Анна Семенович, Володимир Пресняков, Григорій Лепс, Олександр Маршал, Вікторія Дайнеко,"Земляни", Алексанр Іванов,"Непара", Тіна Канделакі та інші.

Слід нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, в тому числі Київ, Харків і Маріуполь. Після цього президент України Володимир Зеленський ввів на території країни воєнний стан, після чого українці почали чинити потужний проти окупанту.

Нагадавши, "імена російських ж * полізів": Лепс, Семенович, Газманов, Пресняков та інші підтримали тероризм Путіна. Отримають по заслугах

Раніше Знай писав, "прекрасні хіти в непростий час": Анастасія Приходько та Дарина Зубенко присвятили пісню українським жінкам

Також Знай повідомляв, звїзди "Орла і Решки" показали правду війни і попросили закрити небо над Україною: "ракети летять звідусіль"