Відома українська акторка, 84-річна Ада Роговцева вирішила висловитися стосовно ситуації в Україні. Про війну, яку розв'язала проти нас Російська Федерація.

У свої 84 роки жінка не сидить на місці, а допомагає українським бійцям. У себе вдома вона влаштувала волонтерський штаб, і кожен український боєць може прийти, помитися, випрати речі, і навіть поїсти.

Про все це вона розповіла під час Національного телемарафону, який влаштували головні телеканали країни.

Ада Роговцева, кадр з відео
Ада Роговцева, кадр з відео

"Хлопці приходять митися, стиратися. Я їм віддаю вже чисту білизну. Вони приносять в пакетику мокрі шкарпетки, так я їм з такою радістю віддаю ці чисті шкарпетки. Я їх годую. Поки ще у мене щось було, варила своє. А тепер мені приносять: суп стоїть, каша, картопля, все готово. Вареників сьогодні передали. Я стежу, щоб вони, коли зайшли в будинок, їм було чисто і ситно", — поділилася Ада.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ночі безперервно вона зараз проводить в підвалі, і там їй дуже неприємно і страшно. Крім того, час, який вона приділяє волонтерству біжить дуже швидко, чому вона рада.

Ада Роговцева, кадр з відео
Ада Роговцева, кадр з відео

Зять і онук Ади Роговцевої не залишилися осторонь, і вже стали в добровольчі загони, а ось Дочка з невісткою організували волонтерський пункт.

"Мені зовсім не страшно, тому що я народилася оптимісткою. Останні роки в мені народилися якісь інші якості. Я почала вміти ненавидіти. Я дійсно ненавиджу вбивць. Я ненавиджу людей, які піднімають руки на дитячу лікарню. Які піднімають автомат на дитину, на безпорадну жінку і на мого героя", – додала зірка.

Ада Роговцева, фото з відкритих джерел
Ада Роговцева, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що Леді Гага публічно заявила, що її серце з Україною. Нехай всі знають

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль не витримала і звернулася до Путіна.

Також, Олексій Резніков розповів українцям, як швидко перемогти ворога - знищувати системи радіоелектронної боротьби.