Відома українська виконавиця Тіна Кароль висловилася на адресу глави РФ Володимира Путіна через його напад на Україну і атаку мирного населення. Про те, що думає про диктатора, зірка розповіла на своїй сторінці в instagram.

Вже 5-й день триває повномасштабна війна РФ проти України. Російські військові бомблять не тільки об'єкти інфраструктури, а й мирне населення. Найбільше страждає столиця України, Харків, Суми, Херсон та інші населені пункти.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Знаменита українська співачка Тіна Кароль не стримуючи емоцій звернулася до диктатора Володимира Путіна. Варто відзначити, що зірка не вибирала виразів, що зовсім не дивно, адже за кілька днів війни Росія влаштувала справжній геноцид української нації.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ти Син диявола. Даремно народжене дитя, урод. Ти чертило, ти мерзота. Я спопелю тебе. Стережися, х*йло", - написала співачка.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всіх можливих каналах, з проханням захистити Україну від ворога.