Даша Астаф'єва різко прокоментувала мовчання українців, які живуть в Росії.

Вона розмістила в сторіс допис одеситки Регіни Тодоренко, яка днем раніше, коли російська армія бомбила пологовий будинок і дитячу лікарню, спокійнісінько розбирала для своїх російських шанувальників гардероб, та "підіймала настрій".

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

"*бать ти гнида" - на все вікно написала Даша. Далі вона написала, що зневажає людей, які з якоїсь причини живуть в росії та мовчать, коли російська армія бомбить міста мирних людей, вбиває дітей та породіль.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вона написала, що сподівається це подоба до людини ніколи не перетне кордон України.

"Саме час розібрати гардероб, а головне мовчати! Коли вбивають цілі міста людей, країну і частину світу у яку, сподіваюсь, ви більше ніколи не повернетеся", - написала Даша послання для Тодоренко.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Також вона звернулася до всіх, хто живе і мовчить в "під*росії".

"Всі українці, які живуть і працюють в підоросії, всі хто мовчить, ви такі ж тварі, як і ті, хто приходить вбивати мирних людей! Вас ніколи не пробачать. Ви для нас вмерли! Мені соромно, що колись я з вами здоровкалась і знала".

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram