Президент України Володимир Зеленський став одним з найпопулярніших політиків і людей у світі, адже не злякався російської агресії і залишився захищати свою країну. Кількість передплатників гаранта становить 15,5 мільйона осіб, тим самим він перегнав за популярністю Каньє Уеста.

Володимир Зеленський за останні два тижні став чи не найпопулярнішим політичним діячем у світі. Він не відступив, коли російські окупанти атакували Україну і залишився виконати свої обов'язки. За даними ВП на гаранта було скоєно більше десяти замахів.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Так, через його сміливість все більше людей захоплюються ним, що доводить приріст передплатників в соціальній мережі instagram. На сторінці Володимира Зеленського 15,5 мільйона підписників. Таким чином він обігнав за популярністю знаменитого американського репера Каньє Уеста, у якого 15,3 мільйона передплатників.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, за останні два тижні в Зеленського різко злетів рейтинг. Більшість українців довіряє президенту і вірить у перемогу над російськими окупантами.

Раніше Знай писав, Арестович заспокоїв українців і запевнив, що російські військові рухаються тільки в одному напрямку: "У потойбічний світ".

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Нагадаємо, Арестович заспокоїв українців і запевнив, що російські військові рухаються тільки в одному напрямку: "У потойбічний світ". Олексій Арестович, який став символом спокою для українців у цій війні запевнив, що причин для тривог немає.