Режисер і ведучий відомого телепроекту "Орел і решка" Євген Сінельников вийшов на зв'язок після того, як він разом з родиною опинився в оточенні російських військових у Бучі.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Євген Сінельников повідомив, що покинути оточену Бучу вдалося завдяки "зеленому коридору". Де зараз режисер перебуває він не повідомив.

Євген Сінельников, скріншот
Євген Сінельников, скріншот

Євген Сінельников повідомив, що на щастя вся його родина, яка опинилася в оточенні у Бучі жива і їм всім разом вдалося вибратися.

"Ці два тижні - це було справжнє пекло. Авіація, кадирівці, артилерія. Зустріч з ворогом у власному домі, віч-на-віч", - розповів Сінельников.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Євген Сінельников розповів і про руйнування у Бучі. Багато будинків спалено чи просто зруйновано.

Євген Сінельников, скріншот
Євген Сінельников, скріншот

"Ми їхали по зеленому коридору, через Бучу та Гостомель, і я казав сину заплющ очі, бо це навіть для дорослої психіки дуже важко. Згорілі будинки, прямо багатоповерхівки. Зруйновано все. Тіла лежачі", - каже він.

Євген Сінельников розповів, що разом з родиною аби дістатися до безпечного місця їм довелося проїхати майже через всю Україну. І найголовніше що його вразило у цій поїздці, це те, як українці згуртувалися аби один одному допомогти.

"Вони воюють з Україною, а переможуть - українці. Слава Україні", - підсумував Сінельников.

Нагадаємо, ведучого "Орла та Решки" Євгена Сінельникова разом з сином оточили російські окупанти у Бучі: "Не випускають"

Також Знай писав, в окупованому Донецьку почали розсилати листівки з вимогами подякувати Путіну: "звільнення...". У листівці зазначено кілька вимог до відео і слова, які потрібно сказати