У соціальній мережі розмістили публікацію, в якій можна побачити, як популярний американський артист і актор Джаред Лето продовжує підтримувати Україну і її жителів в такий важкий час.

Відповідний пост розмітили в Telegram-каналі «УНАЇН lite»

Ні для кого не секрет, що всі зарубіжні зірки і знаменитості підтримують Україну всілякими способами.

Цього разу популярний артист Джаред Лето вирішив поспілкуватися зі звичайним українцем по відеозв'язку. Після того, як актор дізнався, що його співрозмовник перебувати в Одесі, Джаред заспівав відому пісню.

"Ах, Одеса... Джаред Лето продовжує підтримувати Україну. Він у прямому ефірі поспілкувався з українцями, а коли дізнався, що один з його співрозмовників з Одеси, навіть наспівав легендарну пісню", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Потрібно підкреслити, що вже весь світ знає про те, терор, який путін влаштував в Україні. Правди вже ніяк не приховати, в той час як лідер рф продовжує зомбувати своє населення.

Санкції, які вже увійшли в силу знищують економіку росії, а Путін все приховує правду від свого населення і нахабно всім бреше.

Українці і весь світ сподіваються і знають, що правда і світло восторжествує і армія рф буде знищена, а Україна розквітне як ніколи раніше.

Нагадаємо, що російська журналістка скаржиться на безпорадність своєї армії.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Потап не стримав емоцій і звернувся до громадян Росії.

Також портал "Zhaj" писав, що Володимир Зеленський зробив дуже сильну заяву.