Олексій Потапенко емоційно висловився на адресу штабу ЗС рф за дезінформацію і пропаганду. Там напередодні заявили нібито про розробку патогенів на території України.
У Росії на повному серйозі заявили, що США на території України розробляє патоген, який передається через птахів, що мігрують до Росії.

Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube
Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube

"Крім того, особливий інтерес викликала детальна інформація про реалізацію США на території України проєкту з вивчення переносів патогенів, що мігрують між Україною і Росією та іншими сусідніми країнами дикими птахами", - сказали в штабі рф вс.
Олексій Потапенко емоційно відреагував на пропаганду і заявив, що в Росії забули згадати, що їх війська порівнюють із землею міста, вбиваючи мирне населення.

"А то що Росія, наслала на Україну Свино-Собак, нікого не бентежить?",- написав Потап.

Раніше Знай писав, Настя Каменських і Надя Дорофєєва показали результат бомбардування пологового будинку в Маріуполі: "Серце розривається". Українські співачки показали світу весь жах "русского мира" після бомбардування пологового будинку в Маріуполі.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.