Російська журналістка Божена Ринська розчарувалася в силі російської армії і емоційно висловилася з цього приводу. Слів при цьому росіянка не підбирала.

На своїй сторінці в Facebook журналістка зазначила, що все життя вона платить податки, але не може відчути себе в безпеці. І все через слабку армію.

«Я не сталініст, але при Сталіні відповідального за армію при такому стані армії розстріляли б. Я х**ву тучу років платила податки. Їх вистачило б на покупку квартири. Продовжую платити шалені податки на нерухомість. Чоловік платив. І раптом з'ясовується, що і я, і країна абсолютно беззахисна», - пише Божена Ринська.

Журналістка заявила, що вся російська армія – це «кілька іржавих консервних банок і купка розумово відсталих». Все, що вміють вітчизняні військові, на думку журналістки, - це красти у населення курей.

Також Ринська здивувалася тому, що в України, «бідного, невеликого» сусіда російської федерації, сильне озброєння, яке здатне зупинити ворожі танки ще за кілометр.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

«А нічого, що нас будь-який сусід, який збожеволіє, може з такими захисниками перебити до х**в?» - турбується росіянка.

Нагадаємо, що головний союзник Путіна Китай визнав, що вторгнення росії в Україну — війна.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що Андрій Данилко пояснив значення маркування на російській техніці.