Знаменитий актор з Великої Британії Бенедикт Камбербетч заявив про намір брати участь у прихистку українських біженців.

Відомо, що Велика Британія розробила план надання біженцям з України житла. План називається Homes for Ukraine (дім для України).

Згідно з планом, громадяни Великої Британії, благодійні організації і громадські групи зможуть надавати житло біженцям із України, які приїжджають до Великої Британії.

Нещодавно Камбербетч, отримуючи нагороду, підняв український прапор на червоній доріжці, в знак підтримки Україні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Це справді шокуюче для європейців перебувати за дві з половиною години польоту від України. Це те, що нависло над нами", — сказав він на церемонії вручення кінопремії в лондонському Королівському Альберт-Холі.

На церемонію нагородження Камбербетч прийшов із значком із зображенням українського прапора на лацкані піджака. Проте заявив, що жоден значок не дорівняється героїзму українців. Він також зазначив, що треба робити більше ніж значок, чи прапор, чи слова.

Британський актор заявив, що хоче взяти участь в урядовій програмі Homes for Ukraine: "Кожен повинен зробити все, що від нього залежить. У нас рекордна кількість людей, які зголосилися прийняти українців у свої будинки. Я сподіваюся, що також стану частиною цього" , — додав він.

Нагадаємо, раніше Данилко звернувся до білорусів їхньою мовою і закликав не вірити підлому Путіну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пєсков назвав дату переговорів рф і України - українській делегації їхати не прийдеться.

Також "Знай.ua" писав, що звання Героя України вперше посмертно присвоїли жінці – рятувала поранених ціною власного життя.