Андрій Данилко звернувся до білорусів білоруською мовою і закликав не вірити пропаганді путіна.

Данилко розмістив допис на своїй офіційній Instagram-сторінці. Він звернувся до білорусів із закликом не вірити російському диктатору, який хоче бомбити їхню територію з метою звинуватити в цьому згодом Україну.

Артист зазначив, що, за режимом Путіна-Лукашенка, білоруси ризикують і самі загинути. Тому вихід у них лише один – стати на бік України.

"Україна не має і не має наміру здійснювати агресивні дії проти дружнього білоруського народу, які до будь-якого іншого. Ми, українці, мирний народ, який стоїть на своїй землі. І нікому не дозволимо тут панувати. Але російський "братський" народ ставився до вас не по-братерському. Провокація бомбардування вашої території є злочинним планом Путіна, в якому, як він собі задумав, ви є шаховими пішаками", - зазначив Данилко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"У вас ще є шанс вписати славну сторінку у свою історію – стати на бік України. Або ви, за волею Путіна-Лукашенка, безславно загинете, або ви станете на бік наших народів і, по суті, національних героїв Білорусі та України. Вибір за вами", – додав Данилко.

В коментарях білоруси написали, що це розуміють всі нормальні люди.

"Андрію, нормальні люди це все розуміють. Ви найулюбленіші наші сусіди! Слава Україні!", "Справжні білоруси разом з вами", "Ми з вами! Ми не хочемо йти війною на наших сусідів, братів, сестер, друзів", - написали білоруси.

Нагадаємо, раніше подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" емоційно звернулася до росіян.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аліна Гросу влаштувала запальні танці з подружкою, поки в Україні йде війна.

Також "Знай.ua" писав, що росіянка, яка живе в Гостомелі різко висловилася про війну, яку розв'язала РФ.