Відомий український телеведучий Даніель Салем показав, як готується обороняти Україну від російського вторгнення. Потрібна сильна підготовка.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він публікує важливу інформацію, яка може допомогти людям.

Цього разу на знімку він з'явився разом з військовими, які разом з ним обороняють країну. Судячи з усього, він зараз знаходиться в Одесі, де і вступив в лави тероборони. Захищатиме Одесу до останнього.

"Підготовка це невід'ємна частина будь-якого захисту ! Міська адміністрація з @maratkorolev_odessa на чолі з @truhanov_official проводять колосальну роботу по забезпеченню міста, передбачаючи будь-які варіанти розвитку подій. Зберігайте спокій, приймайте участь, бережіть себе і своїх близьких! Все буде Одеса!!! Слава Україні 💙 💛 " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше чоловік показав, з ким захищає вже рідну Одесу. Вони за кілька тижнів війни стали справжньою родиною. На знімку 27 чоловіків з Даніелем в центрі одягнені у військове спорядження і мають зброю в руках.

"Служіння іншим-це орендна плата, яку ви платите за свою кімнату тут, на Землі. З гордістю служу тобі, моя Україно! За кожного з вас, хлопці, буду стояти горою! Через 12 днів ми стали сім'єю!"- писав телеведучий.

Нагадаємо, що Євген Рибчинський обіцяє нагороду за голову Кадирова: "будинок і 40 соток"

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім зробив подарунок патрульним Миколаєва, з вітерцем за окупантами

Також, зтартував 4-й раунд переговорів між Україною і Росією: посередником погодився стати Єрусалим