Популярний український артист і хореограф Дмитро Монатік поділився важливим постом у соціальній мережі. Він звернувся до українського народу, щоб запропонувати творити історію в такий складний час.

Відповідний пост Монатік розмістив у своєму акаунті в Instagram.

"Art During War In Ukraine творчі люди України і ті, хто за нашу країну зараз співпереживає по всьому світу. Сьогодні з тим настроєм, який оселився всередині дуже важко налаштуватися на творчість... але я відмінно розумію, що творчість кипить всередині, багато хочеться висловити, перетворити в вірші, пісню, фото або картину…
Не мовчіть - створюйте! Щось світле, сьогодні нам необхідне, гріє душу. Про віру в майбутнє, про перемогу, про війну, яка триває і про мир, який обов'язково прийде в Україну. Можливо, ваші слова і думки зможуть зігріти в такий складний час. Давайте не будемо забувати, що думки і слова мають силу. Тому давайте створювати якомога більше світлого", - підписав публікацію популярний український хореограф.

Крім цього, Дмитро Монатік повідомив про те, що він починає збирати в книгу, в яку увійде творчість звичайних українців. Монатік заявив, що всіх українців підтримають і допоможуть у цій справі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Дмитро Монатік, фото: Instagram
Дмитро Монатік, фото: Instagram

"З сьогоднішнього дня ми починаємо збирати книгу, в яку буде входити наша з вами творчість під час війни. Для того, щоб пам'ятати, передавати з покоління в покоління, не забувати правду про жахливу війну в Україні. Відзначайте свої роботи хештегом #ArtDuringWarInUkraine. Кожен з нас сьогодні стає частиною історії, стає автором нашого майбутнього. Світ прийде, ми переможемо, але пам'ятати якою ціною, будемо вічно. Ми почуємо кожного з вас, ми вас побачимо, ми вас підтримаємо. @monatik_corporation та @good_deeds_in_ukraine нагородять фінансовим грантом творців, чиї роботи будуть найкреативнішими. Виставляйте їх, діліться своїми творчістю під хештегом #ArtDuringWarInUkraine", - продовжив відомий артист.

Нагадаємо, що Монатік звернувся до росіян.