18 день війни в Україні проти російських військових, які спочатку зайшли на територію нашої країни з помилковим мисленням і брехнею з боку уряду.

Нас не потрібно ні від кого рятувати, але тим не менш, вони продовжують обстрілювати мирних жителів і самі гинуть у величезних кількостях. Весь світ стоїть на вухах-зірки не тільки українські, а й американські, британські максимально допомагають нашим біженцям, військовим і закликають владу закрити небо над нашою країною. Зараз Дмитро Монатік заявив, що YUNA створили онлайн-концерт, щоб підтримати лікарів, які героїчно рятують життя наших людей і дітей.

Військові, фото ООС
Військові, фото ООС

"Спасибі вам за відвагу, професіоналізм і вашу сміливу душу! Цілий концерт можна подивитися в YouTube! Все буде Україна!🇺🇦❤🌍",- заявляє Дмитро Монатік.

- Сьогодні хочеться від душі подякувати нашим лікарям, які героїчно під час страшної війни в Україні рятують наших дітей, наших людей. Спасибі вам велике за вашу силу, професіоналізм, за ваше добро.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А потім він порадував шанувальників ліричною піснею під гітару.

Нагадаємо, Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести путіна: "Не бійтеся, вас більше"

Як повідомляв "Знай.ua", звання Героя України вперше посмертно присвоїли жінці - рятувала поранених ціною власного життя

Знай.ua писав, суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська показала мокрі танці до війни: Ектор Хіменес-Браво не приєднався