Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк сьогодні, 14 березня, святкує свій шістдесятий день народження. Найперше привітання він отримав від російських загарбників – подарунок прилетів просто у будинок шоумена під Києвом.

Про це Кондратюк написав на своїй сторінці у Facebook.

«Одне з перших привітань з ювілеєм мені сьогодні "прилетіло" від рашистів. Росіяни - лайно планети Земля, - поцілили в наш будинок під Києвом. Палайте в пеклі, імперські безславні безмозглі покидьки! Слава ЗСУ! Слава Україні! Смерть російським окупантам!» - емоційно розповідає телеведучий.

Будинок Ігоря Кондратюка після обстрілу. Facebook

Будинок Ігоря Кондратюка після обстрілу. Facebook

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ігор Кондратюк опублікував кілька фото-доказів злочину рашистів. На світлинах видно, що будинок після обстрілу сильно пошкоджено: вибиті вікна, підбитий фундамент, зруйновані комунікації, зламані дерева на території. Незважаючи на це, будівля продовжує стояти.

Будинок Ігоря Кондратюка після обстрілу. Facebook

У коментарях під публікацією Ігоря Кондратюка шанувальники телеведучого привітали його з днем народження, побажали триматися у цей непростий час і берегти себе та своїх близьких.

Нагадаємо, що російські "визволителі" обстріляли Харківський національний університет.

Читайте також, що Віталій Кім зробив подарунок патрульним Миколаєва.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Руслана розповіла правду про обстріли росією полігону під Львовом.