Відома українська співачка Руслана висловилася стосовно обстрілу в Яворівському полігоні, який здійснила російська армія на минулих вихідних.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Зараз регулярно артистка висловлюється на тему війни, і доносить правду до своєї аудиторії, частина якої не українці.

"Трагічно загинуло 35, поранено 134 людини від нічних обстрілів Яворівського військового полігону (Міжнародного центру миротворчості та безпеки). Співчуття сім'ям загиблих. Готові допомогти чим зможемо. Герої не гинуть! Я багато разів була на цьому полігоні, ми робили зйомки.... Я була на військових навчаннях... біль і бажання взяти саму зброю... " - йдеться в повідомленні під постом.

Також, Руслана знову звернулася до всіх небайдужих. Було отримано дозвіл на експорт броні зі Сполучених Штатів Америки. Вони можуть легально закуповувати і купувати бронежилети і шоломи, після чого відправляти їх в Україну. Однак, для цього потрібно багато грошей. Всю інформацію артистка залишила в публікації.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Обстріли українських міст. Укрінформ
Обстріли українських міст. Укрінформ

Варто відзначити, що в неділю, 13 березня росіяни випустили близько 8 ракет по полігону, який знаходиться недалеко від Польщі.

"За останніми даними, принаймні, не було 200-х. по 300-му інформація уточнюється. Певну роль свою ППО зіграло", - сказав Миронович.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала сміливих і зворушливих українських захисників

Раніше повідомлялося, що зтало відомо, де зараз знаходиться Ані Лорак-втекла з Росії, не чекаючи "залізної завіси"

Також, переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха різко відгукнулася про Лободу і Лорак