Український радіо- і телеведучий Анатолій Анатоліч після того, як в росії закрили Instagram і McDonald’s записав відео і показав масштаби проблем росіян і українців.

Звернення він розмістив на своїй сторінці в соцмережах.

«В росії траур, в росії горе. Instagram закрили. Ридають інстаблогери, ридають бузові, ридають "ноготочки на дому", ридають фітоняшки, ридають ескортниці і навіть Івлєєва переживає», - іронічно починає Анатолій Анатоліч.

Особливу увагу шоумен звернув на російську блогерку Настю Івлєєву. Вона дуже сумує через закриття Instagram в РФ, але зовсім забула про ексколегу Антона Птушкіна, якого називала братом, і одного з авторів «Орел і решка» Євгена Синельникова. Перший зараз переховується у київському бомбосховищі, а в дім другого увірвалися люди з автоматами.

Могила матері з дітьми під багатповерховим будинком в Ірпені

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Анатолій Анатоліч нагадав, як провели росіяни останній день з McDonald’s: кілометрові черги, люди масово скуповують сирні соуси і бургери.

«Я теж McDonald’s люблю і Instagram свій люблю… Але ви знаєте, я, навіть не задумуючись, проміняв би свій Instagram, назавжди віддав би, заради однієї дівчинки з Маріуполя. Я, як і ви, усі бургери світу віддав би за те, щоб повернути життя мамі і синові, яких поховали прямо на подвір’ї їхнього багатоповерхового будинку в Ірпіні. Всі бургери і картоплі, і кисло-солодкі соуси. От в чому різниця: поки вони плачуть над айфонами, ми плачемо над людьми», - говорить Анатолій Анатоліч на фоні пісні гурту «Один в каное» - «У мене немає дому».

Нагадаємо, що українець пожертвував собою заради майбутнього країни.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", росія застосовувала заборонені касетні боєприпаси при обстрілі українських міст.