Відома українська акторка, громадська діячка та активістка Ірма Вітовська зробила припущення щодо того, як у подальшому складатимуться стосунки з росіянами після війни в Україні. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram, де за нею стежать тисячі українців.

Вона припустила, що незабаром росіяни масово говоритимуть українцям, що вони тут «ні до чого», а в усьому винен тільки їхній лідер.

Ірма Вітовська, фото з телеканалу "Україна"
Ірма Вітовська, фото з телеканалу "Україна"

“Це все путін”… ми скоро будемо чути це від багатьох… але колективний злочин мовчання, сприяння або й прямої участі у виконанні злочинних дій, що вісім років триває, як не крути лягає на все російське суспільство.. тих, хто всі роки був голосним, ми знаємо.. тих, хто зараз бореться , запам’ятаємо.. Тільки повалення режиму і участь кожного в цьому особисто, може хоча б у майбутньому (звісно, не в нашому сьогоденні) сприяти пошуку шляхів до діалогу.. Але це треба усвідомити і прийняти росіянам", - пише акторка.

Скрін, Instagram Вітовська
Скрін, Instagram Вітовська

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона додала, що відновлювати близькі стосунки з росією доведеться дуже довго.

"Тепер тільки в перспективі.. За неї тепер треба їм думати.. і діяти.. і спокутувати... А зараз для нас - стіна.. Ми не будемо тішитись з їх проблем, але й співчуття не буде.. І це теж прийняття.. Але повалення режиму - це для вільних… Рабів до раю не пускають!!!», - нагадала Вітовська.

«Співчуття точно не буде!», «Дякую, пані Ірмо, золоті слова!!!», «Агонія оркостану. Ми переживемо... вони - ніт...», - коментують українці.

Нагадаємо, що Ірма Вітовська заговорила про зраду через російських зірок на українській сцені

Раніше повідомлялося, що Ірма Вітовська знайшла на Netflix докази того, що настають непрості часи

Також, Ірма Вітовська попросила для пенсіонерів зброю замість смартфонів: "Старі, але ефективні гаджети". Дівчина заговорила про нововведення від влади, а також прокоментувала чутки про вторгнення в Україну.