Дружина популярного теле - і радіоведучого, героя романтичного шоу "Холостяк" Микити Добриніна, молода мама Дар'я Квіткова не забуває про своїх шанувальників навіть під час війни. Вона ділиться повідомленнями в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів осіб.

Зокрема, дівчина поділилася історією своєї переписки із автором картинок щодо безпеки під час війни, кадрами розбомблених українських міст і селищ, а також своїми думками з приводу того, що зараз відбувається в Україні.

Серед іншого вона торкнулася також обговорення ролика, в якому російська телеведуча з плакатом проти війни нібито висловила протест проти агресії кремля під час «прямого ефіру».

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Спочатку Квіткова захоплюється вчинком жінки, але пізніше висловлює розчарування, адже, як і сотні тисяч українців, розуміє – ролик був лише постановкою. Насправді ж у росії не існує прямих ефірів – їх давно скасували на випадок можливих непередбачуваних подій.

«Буду сподіватися, що все-таки у декого ще залишився тверезий розум, совість, і це не вистава», - додала Квіткова.

Вона також показала кілька приємних моментів у компанії маленького сина.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Нагадаємо, Даша Квіткова зізналася, що росіянам краще нічого не доводити: "Путін головного мозку".

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Дарія Квіткова похвалилася підрослим сином, копія Добриніна: "Я тішуся, що йому тільки 8 місяців".

Крім того, "Все буде Україна": Даша Квіткова проводжає Микиту Добриніна в наряд. Захищатиме Батьківщину.