Популярний український співак, талановитий виконавець, колишній учасник дуету "Діо.Фільми", чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився кумедним постом у соціальній мережі. Він звернувся до українців з досить несподіваним питанням.

Відповідний пост Володимир Дантес оприлюднив у розділі Stories у своєму акаунті в Instagram.

Ні для кого не секрет, що Володимир Дантес володіє особливим почуттям гумору і незвичайною харизмою. Він тривалий час знаходився в тіні, однак, буквально пару років тому він почав знову сіяти на великих екранах.

Володимир Дантес. Фото: Instagram
Володимир Дантес. Фото: Instagram

Після того, як Дантес потрапив в тренерське крісло гумористичного проекту «Ліги Сміху», до нього повернулася колишня популярність.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Український співак вирішив трохи відволіктися і поділився кумедним постом, щоб хоч якось не думати про страшну війну, яка зараз в Україні.

"Чесно, стрічка і думки абсолютно в інших новинах. Але проскочила думка. Шо там Ріанна? Вагітна ще чи народила?", - підписав свій пост український артист.

Сторіс Дантеса
Сторіс Дантеса

Потрібно нагадати про те, що Володимир Дантес не мовчав і не мовчить про те, що відбувається на Батьківщині. Він робить багато чого, щоб його фанати, і не тільки, знали правду, знали про те, як путін бомбить мирні міста, вбиваючи невинних людей.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що російські окупанти знищили інтернат для сліпих.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Руслана розповіла, що в Маріуполі ніхто навіть не прибирає трупів.

Також портал "Zhaj" писав, що Джо Байден заявив, що буде ще більше допомагати Україні у війні з Росією.