Відомі українські блогери і знаменитості звернулися до своїх колег в Росії, і закликали їх не мовчати про те, що РФ вторглася на територію України.

Відповідне звернення блогери розмістили в соціальній мережі Instagram.

Зокрема до звернення приєднався блогер і ведучий "Орла і Решки" Антон Птушкін, співак Володимир Дантес, Олена Венум, Оливка, Олексій Дурнєв, Саша Чистова, Мурфа, Андрій Луза, Даша Кубик, Ігор Ласточкін і багато інших. Зокрема вони просять російських блогерів і знаменитостей не мовчати про те, що армія РФ вбиває мирне населення в Україні.

Володимир Дантес, скріншот
Володимир Дантес, скріншот

"Уявіть, що все що ви любили, і берегли, більше вам не належить. Воно відібрано липкими, гарячими лапами зла. А вам залишається просто сидіти в бомбосховищі, і думати: "Я сьогодні виживу, або...? ",- зазначив Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Блогери нагадали про те, що РФ порушує безліч норм міжнародного гуманітарного права, адже вони бомблять дитячі садки, шкоди, пологові будинки та лікарні.

Олексій Дурнєв, скріншот
Олексій Дурнєв, скріншот

"Ваш президент загрожує ядерною зброєю. Не нам, всьому світу. Він каже, якщо ми не віддамо йому нашу землю, йому втрачати нічого. Ви ж розумієте наскільки він божевільний", - зазначив Олексій Дурнєв.

Блогери зазначили, що у війні Росії проти України вони не звинувачують цивільне населення, адже не вони це вирішують. Однак, всі вони, об'єднавшись можуть повернути мир Україні і зупинити ізоляцію своєї держави від усього світу.

Даша Кубик, скріншот
Даша Кубик, скріншот

" Вас, як отруйного павука накривають перед подальшим препаруванням. Це не фантазії, це лише початок вашої ізоляції. Ви відчуваєте? Бачите? Вам страшно? Тоді чому не дієте? Чи звинувачуємо ми вас у мовчанні? Так! ", зазначила Даша Кубик.

Костя Клепка, скріншот
Костя Клепка, скріншот

Далі Костя Клепка додав: "Ви - сила і голос вашого народу. І нарешті то вам випав шанс змінювати своє життя, і життя вашої аудиторії".

Нагадавши, Андрій Швченко звернувся до італійців з трибуни стадіону, так не може більше тривати: "разом зупинимо війну"

Раніше Знай писав, "Бог тримає мене в резерві": Костянтин Грубич запевнив, що не покине свого будинку

Також Знай повідомляв, у Росії нікому більше воювати проти України - в полон здалися курсанти. Радник офісу Президента розповів кого взяли в полон українці