Після початку російсько-української війни співак Макс Барських ввів заборону на використання своєї музики в рф. Тепер же він оприлюднив нове звернення до зірок російського шоу-бізнесу.

Для початку він пройшовся по Тіматі, якого називають улюбленцем президента рф володимира путіна. Після минулого знущального ролика Макса, коли той назвав Росію "дірявою" країною, Тіматі погрожував помститися українському артисту.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Не розумію, як ти знайшов час, щоб звільнити рот і клеїти мені якісь висловлювання. Коли ти бачиш, як російські солдати вбивають українських людей, дітей, руйнують міста. Краще йди сопи в дві дірки, Рятуй свою напів-збанкрутілу компанію і смаж бургери. Досить сипати свої загрози. Ти нічого з себе не уявляєш без своїх папіків", – заявив Макс російському співакові.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього дісталося співачці славі, яку українець назвав лицеміркою. Їй він порадив поскакати на ведмеді подалі в Сибір. Як виявилося, раніше у Слави викликало захоплення творчість Барських, а нещодавно вона підтримала російську агресію.

До Ольги Бузової, яка під час війни втекла з рідної росії в Дубай, Барських звернувся окремо.

Максим Барських. Фото: Караван Історій.
Максим Барських. Фото: Караван Історій.
Максим Барських. Фото: Караван Історій.

"Спасибі, Instagram, що звільнив нас від цього потоку непотрібної інформації. Сиди там і вір, що всі твої боти перейдуть з Instagram в Telegram", - порадив він.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в Україну нібито вирушили війська з Білорусі.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", на превеликий жаль, один з кращих льотчиків України загинув у бою.