Відомий український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров покатався по Києву, і показав всьому світу, на що перетворили столицю російські окупанти.

Про це ведучий, який активно допомагає постраждалим від вибухів, написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У своєму житті телеведучий багато побачив, поки подорожував по світу. Тепер він їздить по столиці, і показує всьому світу горе і руйнування, яке принесли на нашу землю російські окупанти.

Він побував на Оболоні та Куренівці, де зруйновані та пошкоджені житлові будинки, є постраждалі та загиблі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я багато побачив у житті. Але вчора було важко повірити, що це не страшний сон. Що це мій рідний Київ. Спокійний житловий масив Оболонь. Звичайна 9-поверхівка радянських часів-в такий же дорослішав я.Горе принесла російська ракета. Обвал. Пожежа. Смерть. Квартири зруйновані. Сльози людей. Відчай. Горе. Сотні зруйнованих "мрій". Ще ввечері ці люди лягали спати з думками, як і більшість киян( і я теж), з думкою: "Ну якщо бомбардування - нас це не торкнеться. Київ великий", - пише ведучий "Світу навиворіт".

На опублікованих кадрах видно весь жах руйнувань. Телеведучий зазначає, що він побував у Чорнобилі, Фукусімі, бачив багато руйнувань за своє життя, але ніколи не міг подумати, що так буде виглядати його рідне місто.

"Вчора я побачив це вдома. Сніданок, який не встигли доїсти. Іграшки, які діти поспіхом кинули. Всі речі, все життя, все те, що сім'ї збирали десятиліттями, в одну мить знищено російською армією", - додав Дмитро.

Нагадаємо, що російськомовна Українка вирішила змінити мову на мову: "кожне слово - це постріл, ми зраджуємо їх"

Раніше повідомлялося, що Ірма Вітовська звинуватила росіян у колективному злочині, винен не тільки Путін

Також, Kalush Orchestra все ж виступлять на Євробаченні-2022, незважаючи на війну в Україні