У соціальній мережі з'явилася цікава інформація про те, що між Ілоном Маском і російською «елітою» розгорілася дискусія. Стало відомо, що після того як американський підприємець запропонував поєдинок путіну, глава роскосмосу вирішив заступитися за свого друга – главу рф.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УП.Стрічка"

У зв'язку з тим, що росія пішла війною в Україну і влаштувала справжній геноцид, весь цивілізований світ став на бік українців.

Мільярдер Ілон Маск також вирішив не стояти осторонь і почав допомагати Україні, він навіть викликав путіна на поєдинок.

Скріншот твіту Ілона Маска
Скріншот твіту Ілона Маска

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Після цього заяву глава роскосмосу рогозін вирішив зухвало відповісти Ілону Маску в мережі, що не могло залишитися без уваги. Само собою, Ілон - не з боязких хлопців і вирішив підтримати дану дискусію, давши пряму відповідь російському чиновнику.

Скріншот твіта рогозіна
Скріншот твіта рогозіна

"Ілон Маск відповів Рогозіну на його твіт "я бачу, що ви жорсткий переговірник! Гаразд, ви можете отримати на 10% більше грошей за перегляд"", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що на даний момент ставки дуже великі – мільйони життів невинних людей, які проживають на території України.

Українці і наша влада вірять в те, що за допомогою світових лідерів і ЗСУ, ми зможемо дати відсіч агресивному окупанту.

Нагадаємо, що Ілон Маск став татом у восьмий раз.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Ілон Маск публічно викликав путіна на поєдинок.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі повідомили, що ЗСУ ліквідувало чергові вертольоти і літаки окупанта.