У соціальній мережі розмістили досить забавну інформацію, в якій йдеться про знаменитого підприємця Ілона Маска. Стало відомо, що він став батьком у восьмий раз, і в черговий раз дав незвичайне ім'я для своєї дочки.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Зірки Шоу бізнесу»

"Ілон Маск, як з'ясувалося, ще в кінці минулого року став батьком у восьмий раз. З якоїсь причини він приховав від журналістів новину про те, що у нього народилася дочка. Мамою дівчинки є співачка Граймс, з якою глава Tesla і SpaceX розлучився ще півроку тому. Розрив стався через відмову артистки переїжджати з Каліфорнії в Техас. Наскільки відомо журналістам, дочку Ілона виносила і народила сурогатна мама. Малятку дали оригінальне ім'я, значення якого Граймс розшифрувала в інтерв'ю Vanity Fair. Новонароджену спадкоємицю Маска звуть Екза Дарк Сайдіріель. Вдома використовують скорочений варіант - Уай. За словами співачки, ім'я дівчинки склали частини слів "екзафлопс" (квінтільйон обчислень з плаваючою точкою в секунду) і "dark"(темна матерія), а остання частина пов'язана з ельфійської володаркою з фільму "Володар кілець". Забавно, що назвати так дитину - було компромісним рішенням батьків", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що Ілон Маск завжди відрізнявся від усіх людей на нашій планеті, а імена його дітей неодноразово викликали подив у всього людства.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск викликав на поєдинок Путіна.