У соціальній мережі оприлюднили дуже важливу інформацію, яка стосується війни в Україні. Знаменитий і легендарний футболіст Андрій Шевченко не може утримати сліз від того, що відбувається і звертається до всього світу.

Відповідну інформацію продемонстрували в Telegram-каналі "vZbirna"

Є відомості про те, що український футболіст і колишній тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко в черговий раз нагадав світу, що твориться на його Батьківщині.

«Планую поселити у себе кількох дітей. Війна дуже жорстока, важко бачити, як руйнуються міста, гинуть люди. Я батько чотирьох дітей, і я не можу цього терпіти, коли бачу фото дітей, які вмирають, бомби, які потрапляють у дитячу лікарню. Я думаю, що жодна людина в світі не може це витримати. Я намагаюся підтримати свою країну, привернути увагу, говорити саме про те, що відбувається. Звичайно, я намагаюся зібрати гуманітарну допомогу та допомогти своїй країні, своєму народу, біженцям. Я тут співпрацював із послом України, а також у мене є пара друзів, які хочуть допомогти. Ми збираємось взяти сюди 150 біженців і поселити їх у різних районах. Також планую взяти кількох дітей до себе. Я не можу в це повірити, іноді це схоже на поганий сон. Я знаю, що ми повинні дати раду цій ситуації, ми повинні знайти спосіб встановити мир у моїй країні»», - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Андрій Шевченко. Фото: скрін youtube
Андрій Шевченко. Фото: скрін youtube

Важливо підкреслити, що багато знаменитостей і світові лідери підтримують Україну в такі важкі часи.

Нагадаємо, що окупант зізнався, що народ України – дуже сильний і непохитний.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що путін відправляє воювати з Україною юнаків.