Відомий український артист Олег Скрипка поділився черговим роликом, на якому чоловік на гітарі виконує свою версію Славня України.

Новий пост з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік зараз ділиться новинами про війну, а також допомагає військовим і волонтерам.

"Навіть звично весь світ виконує наш гімн. Друзі французи пропонують таку шикарну інтерпретацію, це типовий паризький стиль, називається джаз мануш. За вікном наше ППО збиває рашистські ракети, а в Парижі в кафе звучить наш гімн. Говорив би це мені хтось у 90 - х, коли я жив у Парижі... світ збожеволів" - йдеться в повідомленні під постом.

На ролику чоловік за допомогою гітари виконує знайому багатьом мелодію, і виглядає це чудово.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, не так давно Олег Скрипка створив Telegram-канал, щоб підтримати українців під час російської агресії. Там будуть проводити ефіри з експертами з психології, публікувати будуть чек-листи та інструкції для швидкого реагування в екстреній ситуації, і так далі.

"У цю секунду наші хлопці героїчно відстоюють нашу свободу. Найважливіше завдання всіх інших-тримати інформаційний фронт, зберігати спокій, бути зібраними і готовими оперативно допомогти. Я створив гуманітарний канал, де з командою майстрів і психологів будемо розповідати, як боротися з панікою, підтримувати емоційний стан у себе і близьких", – написав він.

Нагадаємо, що екс-генпрокурор Руслан Рябошапка хотів втекти з України як багатодітний батько-але документи "втратив"

Раніше повідомлялося, що залiзна завіса опускається-ЄС схвалив четвертий, жорсткіший, пакет санкцій

Також, 15 березня Україна і Росія відновили переговори, Подоляк зазначив гострий момент.