Його слова прозвучали у відеоблозі Тетяна Воржевої «PALAEpodkast».

«Я погодився зніматися лише в українськомовній версії фільму за Гоголем. А мені сказали, що такої версії нема. Я взагалі толерантна людина, але 2001 року був радикалом, я тоді в принципі не сприймав попсу. А тоді я приїхав з Франції та був налаштований дуже пафосно. Я поставив умову, що даватиму стусани Кіркорову – адже в книзі Вакула, якого я грав, давав стусани персонажу Кіркорова, чортові. І це сталося, це було знято», - розповідає Олег Скрипка.

За його словами, українськомовну версію цього фільму йому постійно обіцяють, але ніхто не робить.

«Гоголь свого часу запровадив моду на все українське. Втім, вона існувала і до нього. А у нас, на пострадянському просторі, й досі діють радянські традиції», - вважає Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше солістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька, з'явилася в компанії двох відомих телеведучих Юрія Горбунова та Каті Осадчої.

Також Знай.ua повідомляв, як українські зірки виступали на новорічних ранках.