Популярна українська телеведуча, актриса театру і кіно Лілія Ребрик звернулася до жителів України в соціальній мережі.

Відповідний пост Лілія Ребрик розмістила у своєму акаунті в Instagram.

«Війна розділила нас з рідними і друзями, розкидала кого куди, змусила плакати, бути у відчаї і морально розгубитися, але водночас - змусила мобілізувати всю внутрішню силу і енергію! Знову нагадала, що таке віра і надія! Ми всі разом хто де і з ким переживаємо 20-й день чорної сторінки нашої історіі. Але переможна сторінка - вже близько!
Як ви? Як ваші рідні? Хто де?",- підписала публікацію українська артистка.

Численні Передплатники української артистки не змогли пройти повз цей пост. Вони не стали мовчати і почали писати свої відгуки під публікацією телеведучої.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

"Вдома-Одеса! Я лікар, працюю. Всім нам миру!!!", "Україна переможе! Всі повернутися в рідний дім! І всі піднімуть Україну, на новий рівень! Слава Україні", "Ми в Києві", "ми вдома - Старобільськ Луганська область. Родичі з Чернігова виїхали з України", "ми будинки Запорожжя", "передмістя Харкова, молимося за всю Україну! І переживаємо біль за зруйновані міста та загублені життя", "Ми всією родиною в Україні віримо в перемогу молимось слава нашим хлопцям слава Україні слава Нації смерть ворогам Україна понад усе Серцем, душею і молитвою з кожним українцем", - пишуть відгуки українські фолловери Лілії Ребрик.

Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram
Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram

Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram
Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram

Нагадаємо, що Андрій Шевченко повідомив, що готовий прихистити у себе дітей з України.