Нещодавно режисер і ведучий відомого телепроекту "Орел і решка" Євген Сінельников опинився в окупації російських військових у місті Буча. На щастя йому разом з усією родиною вдалося вибратися звідти і перебратися в безпечне місце.

Покинути оточену Бучу Сінельникову разом з рідними вдалося завдяки "зеленому коридору". Де зараз режисер знаходиться він не повідомив, проте зазначив, що має намір перевезти свою сім'ю за кордон. Сам же режисер залишиться в Україні і робитиме все можливе заради перемоги.

В інтерв'ю Славі Дьоміну в програмі "Слава +" Свнельников зізнався, що під час окупації в Бучі йому довелося пережити зустріч з ворогом. При цьому він зазначив, що російські окупанти впізнали його.

Євген Сінельников, скріншот
Євген Сінельников, скріншот

"До нас прийшли загарбники з автоматами. Не хвилюйтеся, ми прийшли зі миром, і заходять 20 чоловік з автоматами, всіх садять, переписують, обшукують будинок. Це не передати. Це страшна історія. Впізнали мене. О, "Орел і Решка", дай мені автограф. Було темно, він каже напиши мені автограф. Я пишу, він підходить з гвинтівкою, наводить на мене дуло і включає підсвічування. Вибачте, це пі**ець. Не дай Бог нікому це пережити", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Нагадавши, Євген Синельников з "Орла і Решки", який опинився в оточенні в Бучі, вийшов на зв'язок: "зустріч з ворогом віч-на-віч"

Раніше Знай писав, ведучого "Орла і Решки" Євгена Синельникова разом з сином оточили російські окупанти в Бучі: "Не випускають"

Також Знай писав, в окупованому Донецьку почали розсилати листівки з вимогами подякувати Путіну: "звільнення...". У листівці зазначено кілька вимог до відео і слова, які потрібно сказати