Українцям складно зрозуміти, як росіяни примудряються вірити у відверту брехню, яку транслюють їм по телебаченню. Тим більше, коли пропагандистські сюжети при найближчому розгляді не витримують ніякої критики.

Український репер і продюсер Потап на своїй сторінці в Instagram опублікував уривок з відео з Youtube-каналу «Обманутый россиянин». Його автор розкриває всі секрети російського патріотичного ролика про завод з виробництва безпілотників.

«Як правильно знімати пропагандистські сюжети», - анонсує Потап.

Сюжет розповідає про те, як тільки побудований завод в Підмосков'ї інспектує міністр оборони Росії Сергій Шойгу. І перше, що бентежить автора розбору, - журналісти не показують сам завод, а тільки його макет.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Вам не здається дивним, що сам завод зовні не показують? Замість цього чомусь показують макет», - говорить блогер.

Наступна деталь, яка видає постановочність журналістського ролика, - столи в цехах. Усі вони на коліщатках, щоб було зручно возити туди-сюди для зйомки «патріотичних сюжетів». На справжньому заводі такого б не зробили, адже незручно буде працювати.

Ідеально блискуча робоча поверхня, відсутність будь-яких дорогих верстатів або роботів на "новітньому виробництві" - все це кричить, що завод підроблений.

Нагадаємо, що Тарас Тополя з "Антитіл" підбадьорив українців.

Раніше повідомляли, що Потап завдав нищівного удару російській пропаганді про війну в Україні.