Співачка та героїня шоу «Холостячка» Злата Огнєвіч показала усьому світові, як українцям вдається зберігати здорову психіку в умовах війни. Відповідне відео вона розмістила в соцмережі «ТікТок», де на неї підписані 71 тисяча читачів.

Вона нагадала, що вже три тижні українці живуть у суцільному стресі через наступ російських окупаційних військ по всій території країни. Незважаючи на це, ні бійці ЗСУ, ні цивільні чоловіки і жінки не збираються поступатися ворогу і готові попри все встояти до кінця.

У цьому українцям допомагає своєрідне «заспокійливе», жартома запевняє Злата. Його назва – «Арестович».

@zlata_ognevich

ЯК ми тримаємось? Просто, в нас є заспокійливе «Арестович» 🇺🇦🕊 #madeinUkraine #Ukraine #Україна #ЗлатаОгневич #холостячка #Арестович #PeaceForUkraine #мир #росіяворогукраїни

♬ ты мне нравишься - виолетта

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

«ЯК ми тримаємось? Просто, в нас є заспокійливе «Арестович»», - підписала вона свій відеоролик.

«Коли побачила вечірній брифінг Арестовича», - йдеться у відео, в якому співачка танцює під пісню Верки Сердючки зі словами «А я не знаю, почему, но ты мне нравишься…».

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

«Злата, ви дуже класна, як і Арестович», «Злата, а ви вмієте прикольчик потягнути, і виглядаєте шикарно», «Ви, до речі, схожа на дружину Арестовича», «Не тих ви, Злата, кликали на Холостячку», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик слізно звернулася до українців на 21-й день протистояння з окупантами.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", футболіст збірної України Андрій Ярмоленко допоміг розвідникам Чернігова.

Крім того, Злата Огнєвіч нагадала, чому українців не здолати: "Твоя суперсила?" Співачка опублікувала позитивне відео у своїх соцмережах і отримала підтримку шанувальників.