Приголомшлива модель, дочка Мадонни, Лурдес Леон, продемонструвала свою приголомшливу фігуру - роздяглася до зеленого бікіні для веселого дня на пляжі в ретро-знімку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

25-річна дочка поп-ікони 80-х Мадонни виглядала сенсаційно в обтягуючих роздільних купальниках, коли вона ходила по піщаній доріжці з синьою пляжною сумкою, твердо затиснутою під пахвою.

Лурдес заплела в дві косички волосся і одягла зелену капелюх-відро, коли вона демонструвала своє пишне тіло в наряді.

Вона додала трохи блиску до своїх аксесуарів, одягнувши багатошарові золоті намиста, і вирішила обійтися без макіяжу, щоб завершити свій образ.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Лурдес
Лурдес

Модель Лурдес - старша дитина Мадонни, що народилася від її відносин з тренером з фітнесу Карлосом Леоном.

Мадонна також є мамою Рокко з колишнім чоловіком Гаєм Річі і прийомними дітьми Девідом, Мерсі і Близнюками Естер і Стелою з Малаві.

Зірка, яка посіла перше місце в чартах, раніше розповідала про свій тісний зв'язок з дочкою і про те, що вона вважає її «шалено талановитою».

Мадонна і Лурдес
Мадонна і Лурдес

У розмові з Vogue вона сказала: "Я позеленіла від заздрості, тому що вона неймовірна у всьому, що робить — вона неймовірна танцівниця, вона велика актриса, вона прекрасно грає на піаніно, вона набагато краще мене в відділі талантів. Але чи є у неї такий же драйв, як у мене? Ні. Але у неї теж є мати, а у мене немає. Вона виросла при грошах, а я ні. Значить, все буде по-іншому. Але, що я можу зробити? Я не можу зациклюватися на цьому. Я просто повинна робити все можливе".

Крім цього, нещодавно Лурдес зізналася, що її знаменита мама була схиблена на контролі і намагалася контролювати її все дитинство.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян і Мадонна підтримали Україну.